Kina :)

Hej hoppas du haft en trevlig helg :) det har jag haft :)
Imorgon ska jag till min älsta broder <3 och hans flickvän :D De har en kompis hemma och vi tre ska gå till en kina resturang och äta :) :) :) :) :) :D jag ÄLSKAR kina mat!!!!!!!!!! mums ;)
Aja nu när jag har dampat klart kan jag berätta att jag har höstlov och ska kämpa mig igenom moppeprovet och jultidningsförsäljningen under det. Jag vill verkligen åka moppe redan idag men orkar inte med provet och jag vill verkligen sälja men har helt enkelt inte hunnit eller orkat med det heller :( men men jag måste orka nu. :) Nu lyssnar jag på världens bästa låt!!!!! Jag lyssnar på in the raw med crashdiet <3 <3 <3 älskar verkligen den låten.
ska snart bli tvingad att gå och lägga mig :@ så godnatt puss och kram <3


Fredag idag igen

Hopp idag åkte jag till min bror :) hn är jättemysig och snäll. ska sova här till söndag-måndag någon gång :) Nu är han inte här utan ute någonstans och jag måste göra iording mig (få bort den kletiga mascaran från ögonen :/ hatar det alltså mascara inte att ta bort den. Nu ska jag sluta för min bror kom just och vi ska äta chips och titta på roliga klipp på youtube :) godnatt <3


Torsdag :) :) :) :D

Hej hej idag är det torsdag och det är min favvodag i veckan (vet inte varför det bara är så)
I helgen ska jag till min bror och jag tänkte ta med mig någon skräckfilm för att hälsa halloween välkommen eller nåt sånt :)
Jag har bara inte kommit på någon film att ta med än :( men men :) imorgon är det fredag iallafall och antingen ska jag åka till eskil och köpa vinterjacka eller så ska jag åka direkt till min bror vet inte vad som händer igentligen :) lite borta just nu :)
Höstlovet ser jag fram emot men vet inte vad jag ska göra då kanske måste jag vara hemma hela lovet och umgås med mina bonussyskon :/ eller så hittar jag på något med min älste bror och hans flickvän om dem tilllåter :) Hejdå måste sluta för nuet.


Nedräkning :)

Det är endast 28 dagar och 1månad kvar till julisafton <3 längtar :)


Sjukt tråk :(

Nu har jag sjukt tråkigt för jag måste göra min bajs läxa som är döööö tråkig :/
Idag var jag och mina klasskamratisar i flen på ett ``besök´´ på den sämsta skolan i hela vida världen. PW/BCPW/stenhammar skolan. Det var hur dåligt och tråkigt som helst ingen vill gå där från min klass men man är ändå tvungen att åka och hälsa på. Det känns som om dem försöker hjärntvätta oss.
Aja jag ska göra min läxa nu o sen titta på The simpsons <3 
puss och kram... 


Få bilder från Göteborg resan

I helgen var jag i Göteborg med ett ungdomsgäng :) det var JÄTTEkul!!! och här är några få bilder därifrån :)


Höger låg jag och vänster låg IsMcfeast ;)


Denna stol avskydde jag. men jag låg med huvudet mot den och drömde att det satt en gammal gumma där som tittade stint på mig :(
Men vi hade bra kanaler på tv.n :)


Fiskgratäng :) Detta var jättegott :)



Detta kunde oxå ha varit det om inte killarna vid mitt bord åt upp allt :/


vårt rum igen :)
Nu var det slut på bilder :) puss och kram sean banan.


Nedräkning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är BARA 2 månader, 3 timmar och 5 minuter kvar :) :) :)




(lite reklam för LIDL där oxå) ;)


Måndag :)

Gud idag var jag i skolan. Det var en ovanligt bra dag för att vara måndag men sedan insåg jag att jag glömt mitt lilla busskort hemma så jag kunde inte ta bussen hem. Pappa var på möte och kunde inte komma förrän halv fem så jag var kvar i malmköping.
Då tog jag några konstiga bilder och köpte Corny Big <3
Sen när jag särats från mina kompisar insåg jag att jag var väldigt kissnödig så jag höll på att kissa på mig :) när jag gick där mitt i malmköping och visste inte vart jag skulle gå. för det är väldigt dåligt med toletter där. Till slut kom jag fram till att jag var tvungen att gå till the Dödstoletterna.
Och det gjorde jag vilket jag ångrade efteråt.
 Här kommer The Dödstoaletts :)




Förlåt att jag pratar så mycket om toaletter i detta inlägg men jag kände för det. ;)


Höst bilder från min nya mobil

Jag var i malmköping efter skolan och hade tråkigt så jag tog en massa mobbade bilder <3
Jag var i malmköping idag och hade tråk efter skolan så jag tog lite höstbilder :) här kommer några av dem.


Den här bilden tycker jag om :9 (typ den enda)


 solen höll precis på att gå ner här.


som sagt jag hade verkligen tråkigt, Här ser du mina nya stövlar som jag köpte i torsdags eller rättare sagt pappa köpte ;)


:)


Ingen kommentar


...


Haha när jag tog denna bild tänkte jag: om jag ändå var en ekorre. Gud vad jag vill sitta i det trädet och titta på snygga killar som går förbi ;)


Köpte Corny Big :) och sen kom jag på att jag alltid blir törstig när jag äter det så jag köpte Cola oxå :) :) :)


skolträdet :) Jag gick tillbaks till skolan för att hämta pengar till Corny Big o Cola :)


:)


Högstadiets baksida :) Jag kommer ihåg första gången jag gick igenom de blå dörrarna och in bland stora läskiga 9:or :) och nu är jag en fjuttig liten nia själv.


nedräkning!! :)

NEDRÄKNING!!!!!!!
Det är bara 6 dagar och två månader kvar!!!! nu kommer nog snön snart :) håll ut ett litet tag till sen är det jul <3


Bajs på mitt jävla bajs inlägg

Usch usch usch!
Det regnar och jag hatar när det regnar :( jag orkar bara inte med regn och kyla just nu :(
Jag var i skolan idag=bajs usch vilken bajs skola. jag har mycket läxa men ingen jag kan göra idag :/ ¨De flesta på min bajsskola är jätteytliga och bajsiga. har ont i magen oxå och det är bajs   :( kan inte fixa bloggen ordentligt för jag är sååå JÄVLA bajsigt dålig så jag vetinte hu man gör. 
Idag på gympan så grät jag för att jag sger såå jävla mycket att alla killarna i klassen hatar mig och hoppas att jag ramlar och slår mig så dem slipper mig ett tag. Jag HATAR också två jävla bajs killar i klassen för dem är såå bajsiga och får mig att må ännu sämre i skolan. Jag HATAR allt bajsigt just nu.
Förlåt för att jag är såå jävla omogen och skriver bajs hela tiden men jag orkar inte hålla mig ;)
puss på er <3


orkar inte!

jag har tråkigt orkar ingenting :( jag borde göra läxan men då måste jag tänka och det orkar jag inte :( och jag orkar inte med facebook för det är tråkigt nu :/ och jag orkar inte sätta mig vid tvn för då fastnar jag där o sitter tills jag måste gå o lägga mig och det orkar jag inte. Jag borde ta något att äta men jag orkar inte göra något,jag orkar inte heller baka men jag behöver verkligen sockerkicken så ska göra det nu (tror jag om jag orkar) 
hejdåå :) <3


Bussresa :)

Idag åkte jag buss igen :) jag blev VÄLDIGT nervös när jag insåg att jag missat min hållplats igen. men som tur var så hmnade jag vid resecentrum och hittade en buss som gick 20 minuter senare istället men det gick bra för jag kom hem levande :)
Men jag har kommit på att jag är lite dryg i bussen för igår ville jag trycka på den röda knappen och då får jag tvångstankar typ och måste absolut trycka på knappen men såklart kom en ful kille med spretigt hår och tryckte. Jag blev så arg att jag tryckte två gånger ändå. vilket chaffören inte tyckte om så hon blängde på den lilla korven istället.
jag tyckte det var jättekul så när vi gick ut från bussen kunde jag inte hålla mig längre.
Sen idag satt jag och väntade hela vägen från malmköping till eskilstuna på att få trycka på knappen. så när vi var framme sade chaffören att hon skulle stanna vid resecentret då skyndade jag mig att trycka på knappen :)
sen när vi åkte till strängnäs så sa den där fula korven att han skulle trycka på knappen till sina fula korv kompisar och då tröck jag innan honom :) och ändå skulle vi av vid slutstationen så de andra på bussen blev lite irriterade :P men det var kul ändå <3
När jag kom hem så gick jag till min bror och skulle titta till smulan<3 <3 När jag öppnade dörren försökte hon smita som vanligt (ett tecken på att ho inte vill vara med mig) men när jag hindrade henne så rullade hon över på rygg och började boxa i luften mot mig, hon var jättegullig :) Men jag hade strumpbyxor på mig och hon har vassa klor så jag blev jätteledsen när hon klättrade upp för mitt ben :/ och när jag drog loss henne klamrade hon sig fast vid min hand och rev sönder den :( men hon är såååå söt och man kan inte vara sur på henne för det lilla :) älskar henne <3
puss på er alla <3


Nedräkning :)

Det är just nu bara 13 dagar o två månader kvar till jag får julisklappizar!!! längtar mycket :D

ps. jag vill bara tacka min älskade lillasyster som hjälpte mig med sagan som var i förra inlägget hon äe bääst <3


Min lilla saga :) :D

Lisa och trollen

I ett litet kungarike långt borta finns det en liten trollfamilj som bor i en grotta långt inne i skogen. Människorna som bor i riket tycker inte om familjen så de får bo så långt bort från befolkningen som möjligt. Familjen består av pappa troll, mamma troll, stora trollet Bruce, mellan trollet Karl och lilla Lisa som är yngst i familjen. Lisa är egentligen inget troll utan en vacker ung flicka som blev utbytt av en ond häxa när hon bara var tre dagar gammal. Det skedde en vacker april dag för åtta år sedan då kungaparet födde en bebis vid namn Liselotte, samtidigt fast i en grotta mitt inne i skogen födde trollmamman en ful liten stinkande unge vid namn Fjant. Kungaparet bestämde sig för att ha en stor fest för att fira prinsessans födelse, men det var ett litet problem. Häxan som bodde i byn var inte bjuden till festen så hon bestämde sig för att byta plats på den lilla prinsessan och Fjant. När hon gjort det blev det kaos i hela riket ``Vart tog den vackra prinsessan vägen?´´ kungaparet skickade iväg den stinkande trollungen till ett annat land medan de letade efter deras älskade barn. De hittade prinsessan i grottan efter tre veckors letande, men trollfamiljen vägrade lämna över flickan för de hade blivit så fästa vid henne. Kungaparet blev så sura att de hämtade den goda fen som bodde under en sten i skogen. De alla förklarade för fen vad som hänt och varför just de skulle få ta hand om prinsessan. Kungaparet sa att det var för att det var deras barn och för att de skulle uppfostra henne som en riktig prinsessa. Trollfamiljen sade att det var för att de älskade henne och ville ge henne en bra uppfostran. Fen bestämde sig för att låta trollfamiljen behålla henne ett tag, medan kungaparet glömde bort alltihopa. Lisa är nu åtta år och bor med sin familj långt inne i skogen. En vacker dag när Lisa skulle gå till staden för att köpa bröd kom en fe förbi och viftade med ett spö. Hon tittade på Lisa och sade en lång ramsa ``Shola shimm skichas shclott in i slotten ska hon bo annars hamnar jag på zoo´´ och innan Lisa visste ordet av var hon inne i slottet. Kungen och drottningen sprang fram till Lisa och skrek ``Vår dotter har äntligen återvänt!´´ Lisa förstod ingenting av vad som hänt men nu var hon en prinsessa och skulle lära sig styra landet. Alla var vänliga och hjälpsamma nu, det var de aldrig förut när hon bodde med trollen. Lisa glömde bort hennes förra familj och levde som en riktig prinsessa.

Tre månader efter det kom en mörkklädd person in i slottet där prinsessan bodde. Han bar på ett långt metallföremål som han gömde under den svarta jackan. Personen gick uppför trappan mot prinsessan Liselottes rum medan prinsessan låg och sov. Personen hade nu kommit fram till den ståtliga dörren och öppnat den. Prinsessan snarkade högt medan han gick fram till hennes säng, han böjde sig fram mot henne och ruskade om henne. Hon vaknade med ett ryck och undrade vad det var som stod på. Personen stod så nära henne att hon kunde känna hans avskyvärda doft, hon försökte men lyckades inte se vem det var som var under den svarta jackan. Hon kände hur paniken började stiga inom henne, sen plötsligt tar den svartklädda personen fram ett avlångt metallföremål och räcker fram den till henne. Först ville hon inte ta emot den men personen släppte ner den i hennes händer så hon blev tvungen att fånga den. Det var en stor nyckel av titan som hon fått. När hon frågade varför han gav henne den svarade han att det var för att han inte kunde bära både henne och nyckeln. ``Men du bär ju inte mig´´ sade hon tyst men rätt som det var lyfte han upp henne från marken och bar ut henne från slottet. Prinsessan försökte komma loss från mannens grepp men han var för stark. ``Varför gör du så här?´´ skrek hon till honom, ``För att du ska komma hem förstår du väl´´ svarade mannen. Prinsessan förstod ingenting av det han sagt, hon bara hängde där och tittade på personen. ``Vem är du egentligen, jag känner igen dig på något konstigt sätt´´ personen skrockade medan han svarade ``Du är rolig du lilla Lisa´´ prinsessan var nu mycket förvirrad för ingen hade någonsin kallat henne för något annat än prinsessan Liselotte. När Liselotte minst anade det så släppte mannen ner henne och då var dem långt ifrån slottet. ``Hem ljuva hem´´ sa Bruce glatt medan han gick mot grottan intill. Prinsessan tittade förundrat på honom ``Bor du här´´ sa hon och rynkade på näsan. ``Ja såklart, vart annars?´´ ``Tja jag vet inte riktigt, i byn som normala människor kanske´´ sa prinsessan vresigt. Mannen skrockade och sa ``Ja det skulle nog byborna älska, att ha ett troll i byn´´ Prinsessan stirrade chockat på mannen ``Troll? Det finns ju inte´´. Personen stannade upp i en rörelse och bara tittade på henne. ``Lisa dina skämt är inte roliga längre´´ ``Det är för att det INTE är några skämt!´´ nu var hon väldigt irriterad på denne man som väckt henne ur hennes skönhetssömn och burit ut henne från slottet. ``Lisa, känner du inte igen mig?´´ frågade mannen tyst och sårat.  ``Det är ju det jag säger i mina ögon är du bara ett fult,, stinkande, tjockt pucco som har rövat bort mig ifrån slottet´´ Nu fanns det tårar i mannens ögon men han kämpade emot dem och lyfte återigen upp prinsessan från marken. Denna gång kämpade hon inte emot i tron om att han skulle bära hem henne men han gick fram till ett högt berg och satte ner henne där. Mannen vände sig om för att gå när prinsessan hejdade honom. ``Du tänker väl inte bara lämna mig här?´´ mannen vände sig om och stirrade på henne. Med en skärpa i rösten svarade han att hon snart skulle bli hämtad av soldaterna. Prinsessan ropade på honom igen när han vände sig om men denna gång lyssnade han inte utan fortsatte bara att gå. Hon kände ett hugg i bröstet när han försvann in i den djupa skogen. Efter två timmar kom tre soldater och hämtade henne. Hon blev instängd i slottet för att skyddas men hon kände sig inte det minsta trygg. En dag hade prinsessan tröttnat på att sitta inne hela dagarna, hon bestämde sig för att gå ut en sväng. Hon förstod att hon inte kunde smita förbi vakterna genom porten så hon knöt sitt lakan runt fönsterkarmen och firade sig ner. Hon gick en stund i byn men alla kände igen henne där så hon gick in i skogen istället. När hon gått en stund kom hon fram till grottan där trollen bodde. Hon gick in och upptäckte förfärat att grottan var obebodd. Precis när hon tänkte gå iväg så såg hon nyckeln som hon fått av trollet. Hon tog upp den och kände hur tårarna började rinna ner på kinden. När en tår landade på nyckeln började den att lysa och plötsligt stod hon utanför ett pepparkakshus. Hon gick närmare och kikade in genom fönstret, då såg hon att alla fyra trollen var fängslade inne hos en ful gammal kvinna. Prinsessan ville komma närmare för att se hur häxan såg ut men hon kollade inte vart hon gick så hon snubblade på en pinne. Häxan hörde vad som hände och spårade upp ljudet. Hon hittade prinsessan ligga där på marken och sa ``Det var länge sen prinsessan, vad stor du har blivit´´ `` Låt mig vara och släpp min familj´´ Häxan hånlog och sa ``Nej det kommer jag aldrig göra´´. När de minst anade det så kom det glitter i luften och plötsligt kom det fram en fe. Häxan blev förskräckt och sprang sin väg. Prinsessan släppte ut trollfamiljen och de sprang iväg. När de kom fram till grottan förklarade fen vad som hade hänt för prinsessan och varför hon gjort som hon gjort. Efter tre timmar kom kungaparet och soldaterna som hade letat efter henne hela dan. Föräldrarna började bråka igen men fen sade att de skulle låta Lisa bestämma vart hon ville bo. Hon bestämde sig för att bo varannan vecka hos trollfamiljen och varannan vecka hos kungaparet.  Sedan fick fjant som bodde i Afrika med giraffer reda på allt som hänt och kom hem till sin riktiga familj.

Sedan levde de lyckliga i alla sina dagar. Slut J  


<3 jag Älskar persianer/afganistaner <3<3<3<3<3

Hej hoj! :)
idag hade vi gympa det var JÄTTE tråk för jag fick inte vah med :(
Men :) jag fick se våra nya snyggisar i klassen spela fotboll och det var jätte kuligt :)
Jag var tvungen att åka buss idag igen å jag fick vänta till tre i skolan och då kom snyggisarna (mmmm snyggisar <3) ut och tittade åt mitt håll våra blickar möttes (min och den andre snyggisen) och han log mot mig och sade hej väldigt tyst jag nickade och försökte se oberörd ut men sen när snyggisarna gått så fick jag ett anfall av glädje så min lärare trodde jag var sjuk (i huvudet) :O
sen när jag kom hem så gjorde jag min svenska saga i nästa inlägg så lägger jag ut den
puss nu ska jag gå o sova snaaaarkk <3<3<3<3<3


eskilstuna=bajs :/

Hej skulle åka buss till eskilstuna idag men failade såklart.
Det var såhär att jag skulle åka hem idag för första gången med buss och då skulle jag byta i eskilstuna men istället för att gå av på fristadstorget så gick jag av vid rådhustorget (bra va??) så det blev en dag i eskilstuna. Det värsta var att när jag kom dit var jag sååå pissnödig att jag bara ville lägga mig ner och döö. Då var det oxå så att jag inte hittade NÅGOT pinkevinkekontor så jag gick runt där och ville bara gråta men så till slut (efter en timme så hittade jg en som kostade 5 kronor :/ så jag inte hade tillräckligt med pengar till föda sedan. så när jag gick runt där så hittade jag flera hundra gratis toalettisar. Bajs på mig :/ men jag hittade två jättesöta handvärmare på monki :) :D jag är glad
puss o kram sean banan <3


Gladare än gladast i gladland :)

Hej hej!
Idag har jag åkt den lilla båtisen till nyköping och igår försökte jag bygga ett litet hus som är 11 meter långt 4 meter brett och 5 meter högt ungefär. Imorgon ska jag vara jätte glad som jag är just nu för att man blir så glad när man är glad :D
Det är såhär att jag har frusit hela dagen och varit lite på halvbra humör, Men sen när jag komhem så gick jag ut på facebook och då såg jag att jag hade fått en vänförfrågan och då trodde jag att det säketr var någon tråkig person som inte igentligen är vän med mig utan vill bara ha så många vänner som möjligt men det var det inte! :) :) :)
Det var en av de två nya snygga killarna i klassen som ville bli vän och jag är SÅÅÅÅ GLAD!!!!!! :D :D
Nu ska jag göra min rooooliga läxa och sedan drömma så sött i min skööna säng och bajsa på de stora fula montren under den xD
puss o kram sean banan!!!!!


Nedräkning :)

Det är bara 15 dagar och två månader kvar nu :D börja tillverka mina julklappar nissar <3 <3


Nedräkning!!!!!!!!

Det är bara 19 dagar och två månader kvar till julafton!!!!! :) :) :) :D

NY MOBIL!!!!!!!!!

Hej nästa vecka kommer min nya mobil för min Bmamma tar min gamla så jag får hennes nya :) :) :)
hon är såååå gullig.
Min nya mobil är en sony ericsson xperia mini :D:D
gud jag får surf på min mobil oxå så jag kan gå ut på bloggen o facebook i skolan när jag har tråk och nu kommer min store bror så jag måste sluta <3<3 hat gött <3<3<3<3<3<3<3


onsdag <3

Hej förlåt jag lovar att inte lova något igen xD (förrförra inlägget)
Nu sitter jag här med lite chocklad i munnen och tänker tillbaka på dagen idag :)
vi fick träffa några killar igår som ska har börjat i våran klass :D Dem kom från utlandet någonstans, det är jättecoolt för dom flydde tillsammans från typ Lybien eller afganistan (kan inte stava till länderna orkar inte ens fundera på hur dem stavas) asså jag menar flydde till fots från utländska landet vad det nu heter. dem var vänner innan de flydde sedan hände det någonting i landet vad det nu heter så de lämnade sin familj och sina andra vänner och flydde tillsammans och nu bor dem i en lägenhet (jag vet vilken adress :D) någonstans i sverige tillsammans. de började i klassen idag så vi hälsade dem välkomna och frågade en massa frågor (det var jättejobbigt för alla var tvungna att ställa sig i mitten av ringen och bli utfrågad :/ ) aja iallafall så går dem i samma klass för att dom inte vill dela på sig, jag trodde att de var bröder men de är tydligen vänner. Jag börjar nästan gråta för att när jag tänker på att det är verklighet tänker jag mig in i situationen, typ som att man bor i ett vad det nu heter land och sen måste man lämna sina föräldrar, syskon och vänner och sedan oxå gå hela vägen till något kyligt land som sverige med en kompis och liksom veta att man kanske aldrig får träffa sin familj igen och sedan liksom kämpa för livet och veta att man kanske blir tillbaka skickad eller dödad på vägen till sverige. Jag förstår varför dem inte särar på varandra för dom har ju liksom skaffat sig ett brödraskap med varandra under deras svåra resa.
Jag är väldigt trött nu så om jag skriver konstigt så ursäkta mig.
puss och kram <3
p.s jag ÄLSKAR verkligen de två nya killarna


nedräckning


Det är bara 21 dagar tills det bara är två månader kvar till jul!!!!!!!<3<3<3

Hej hej

Hej har inte skrivit på ganska länge nu men hr haft så mycket läxa så har inte hunnit gjort det än. Jag lovar att jag ska ladda upp några bilder så fort jag hittar överförningsladden till kameran <3.
Nu ska jag fortsätta med min läxa och sedan ska jag sova lovr att skriva imorron
puss och kram sean banan <3<3<3<3<3<3<3


RSS 2.0