Asså jag har riktig jävla ångest!!!

Jag dör snart av ångest har så jakla mycket att göra har överdrivet mycket läxor som måste lämnas in har oxåmassor med prov som ska göras och borde göra massor med saker här hemma mår skit så jag måste friskna till men jag orkar inte vill bara sluta med allt jag håller på med och gå hem. men så kom jag på att jag är ju hemma så jag får STOR ångest. pappa fyller år imorron och jag skulle ha fixat en present åt honom förra veckan men jag blev visst sjuk:( jag hatar det här. vill inte vara ensam hemma längre och vill inte till skolan heller för jag mår fortfarande skit. Jag lovar att lägga ut bilder så snart jag tagit dem puss och kram sean banan


Min älskade lillasyster

Det är ungefär 8 månader sedan jag fick veta att pappa hade träffat någon och att hon hade tre barn. två dagar senare fick jag veta att jag skulle hem till dem för första gången (jag blev livrädd!!!)
Men när jag kom in så öppnade två kortväxta tjejer med stora varma leenden på läpparna. när vi hälsat och dom visat mig runt så satte vi oss och åt.
Efter maten så spelade vi lite på datan och dom pratade lite om allt möjligt.
Efter någon vecka så kom dom hem till oss och hälsade på, vi hade jätte kul.  
Hon håller på med truppgymnastik och är 9år. På fredag ska hon ha piratkalas och jag håller på med en piratflagga blir VÄLDIGT misslyckad. (kommer försöka lägga ut bilder på den när den är klar vänta er en ful sak som inte ser ut som en dödskalle). Minnen som jag har med henne är alltid händelsefulla för hon hittar alltid på nya saker hon vill göra.Det är mycket fart i den tjejen, I leksand sommarland det här året tillexempel skulle några i familjen åka gocart så vi andra gick till indian/cowboy grejer men när vi var vid indianerna och slog på trummor ville hon hoppa studsmatta och när vi gick till studsmattan ville hon gå och bli fotad som en cowboy och när vi fotades ville hon låtsas skjuta oss, det blev intensivt men det hände oxå mycket saker tack vare henne <3.
Älskar dig min energifulla lillasyster!


min älskade lillebror <3

När jag var åtta år blev jag storasyster för första gången, jag blev både överlycklig och lite ledsen för att jag inte kunde vara liten längre. Men det har visat sig att man alltid är liten om man är som jag, ni fattar om ni dett mig jag ser ut som att gå i typ femman sexan när jag går i nian inte kul alls.
Iallafall så pratar jag om min lillebror han är nu 7år och vill bara bli äldre, han har svårt att uttala R men det lider han inte av. Jag är ofta ledsen för att jag saknar honom så mycket för vi var alltid så nära varandra och nu ser jag honom bara varannan helg. Han är en riktig tjejmagnet, han kan till exempel gå fram till en tjej och säga: Hej vad heter du? och när tjejen säger sitt namn säger han: okej jag kallar dig för snyggatjejen istället.
Jag tycker det är både knäppt, FÖR tidigt och lite pinsamt för tänk om han träffar den lilla flickan när han är vuxen.
En sak jag vet är att jag kommer vara väldigt lik min storebror och alrig låta min kära lillebror kyssa någon NÅNSIN!!!! det är för tidigt.
Nu sk jag bara komma på ett minne som vi har tilsammans.
MINNET:
Detta är när han kanske var 3-4 månader (så han kommer inte ihåg;)
Pappa hade sagt åt mig att inte knuffa honom bakåt och sedan fånga honom o så knuffa honom bakåt igen och ja ni fattar va? men varje gång jag satt vid tv:n och tittade på mitt favorit pogram och han grät i mitt knä så knuffade jag honom bakåt och fångade honom tills han somnade det var ett sätt att få se sitt favorit pogram ifred ;)
Ett annat minne är när mina kompisar pratade om att deras lillebröder hade sönder deras saker och att det var normalt för lillebröder. Jag ville förstås ha en normal lillebror så jag gav honom några av mina dockor och lärde honom ha sönder dem. En liten hake var att han fick väldigt mycket skäll av mina föräldrar när han gjort det och jag visste inte hur jag skulle säga att jag hade tvingat honom till det så jag bara sa: Ja det var dumt men det är ju normalt att ha lillebröder som har sönder ens saker ;)
Han är världens sötaste lillebror och jag älskar honom
puss på dig min lilla teddybjörn <3


Rihanna - We Found Love

Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love.

Rihanna :D


Mina syskon <3

Det är såhär att jag hatar att jag inte kan skriva mina syskons namn men jag har kommit på en lösning det är såhäratt jag ska skriva om var och en av dem med ett litet minne (kommer att bli ganska svårt tror jag) Aja dom kommer att komma en efter en i var sitt litet inlägg. Bara så mina syskon som läser bloggen vet (3:st) så spelar textmängden ingen roll för jag älskar alla:)
jag kommer att börja med yngst och sluta med älst <3


söndag

Hej idag har jag tittat på en halv film 7 gånger om och det var INTE med meningen men det kanske ni förstod. Filmen heter Brides Maids och jag såg den på dvd:n det är så att bonusfamiljens dåliga dvd stannar upp helt plötsligt när man tittar och sedan hoppar den över lite av filmen VÄLDIGT irriterande men sånt är livet. Iallafall kollade jag på filmen och då kom en pinsam scen (jag hatar att se på sådana så jag spolar alltid bort dem) men när jag spolade så slutade dvd:n lyssna och pausade istället sen gick det inte att trycka på någon knapp för att fixa den. jag fick stänga av den och sätta igång den igen men samma sak hände igen så jag såg på första delen av filmen till den pinsamma scenen kom och då försökte jag spola men det gick inte så jag gjorde samma sak igen och igen nu när jag tänker efter är jag en väldigt trög person som bara hade kunnat gå iväg tills det pinsamma scenen kom istället för att titta på den om och om igen.

puss o kram...:D
sean
 


FAKTA OM VÅRA FISKAR

Jag ska berätta lite om våra fiskar som vi har hemma.
Det är ju såhär att jag är ju ensam hemma nu (igen) så jag pratar med våra fiskar och då får jag lära mig mycket.
När man ska ge dem mat så blir de helvilda och sen när man gett dem maten så liksom förföljer de mig i akvariumet och det är riktigt läskigt!.
När man säger sanningen åt dem kan de vara sura hur länge som helst t.ex när man berättar hur slemmigt fula och äckligt blöta de är då kan de bli jättesura och glo på mig.
När jag är ute på datan sitter jag med huvudet mot akvariet och då är de elaka nog att komma upp till ytan och skvätta vatten på mig, jag menar det är fiskar vi snackar om de ska vara snälla och nästan orörliga men våra fiskar är onda och rör sig för mycket.


Okej sammanfattning av fakta text :)
Fiskar är onda, slemmiga, äckliga, läskiga, blöta, fula varelser som man BÖR hålla sig borta ifrån och aldrig o då menar jag ALDRIG ha som husdjur! Dom är inte heller så pratsamma utan bara stirrsamma :(


Hjälp!!!

Gud jag HATAR att vara ensam hemma vill aldrig mer vara det, pappa och B-mamma kommer inte hem förrän cirka nio,tio ikväll. Jag DÖÖÖÖR!!!!!!!! 
Jag tror absolut inte på spöken men någonting är det för när jag sitter i vardagsrummet så l¨ter galgarna i hallen och när jag går ut i hallen är mitt och min B-brors rum tända. Sen hör jag en massa konstiga ljud hela tiden. Jag lovar jag är helt seriös! Antingen håller jag på att bli galen eller så är det något i vår lägenhet.
När jag försökte sova för ett tag sen vaknade jag av att det var någon som drog i hantaget till vår dörr, fast det var nog bara nån som tog fel på lägenhet men jag blev ändå lite skraj.
Men om det var en mördare som skulle se om det bara var jag hemma och kommer kl prick 20.00 ikväll genom ballkongen så säger jag farväl. Eller så bestämmer spökena Sig för att rädda mig.
puss på er <3


Nu börjar nedräkningen!

Sen i sjuan har jag irriterat mina kompisar med att räkna ner ända fram till jul.
Jag har insätt nu att det har smittat av sig :) för mina kompisar har börjat tycka mer o mer om det och de har även börjat räkna ner till andra spexiella datum som deras fördelsedagar o så. Snyft jag är såå stolt över dem<3.
Men iallafall härmed startar jag nedräkningen :D




Det är: 3 MÅNADER KVAR TILL JULAFTON!!!!!!!!!!! :D längtar redan


Ensam hemma

Hej :)
Jag har jättetråkigt för nu har jag varit hemma i fyra dagar och det finns alltså ingenting kvar att göra (om du har något förslag kan du alltid skriva det till mig<3).
I tisdags När jag och min pappa skulle parkera bilen var det en bil som stod mittemellan parkeringarna. alltså inte på en ruta utan där man ska köra till sin parkering, jag är väldigt dålig på att förklara men hoppas du förstår ändå.
Iallafall så hade personen som parkerat bilen glömt handbromsen så att bilen hade rullat ner från sin ruta men stannat innan den träffat bilen bakom. Det var tur i oturen alltså :) 
Efter det så åkte jag, min syster<3 och hennes kompis till badhuset för att motionsimma vilket slutade med att vi hängde i trampolinen.
När vi kom hem så hade jag ont överallt men jag tänkte att det var nog träningsvärk eller nåt.
Mitt i natten så vaknade jag avatt jag hade jätteont i magen så att jag inte kunde andas.
På onsdagen så trodde pappa att det kunde vara magsjuka så jag fick vara hemma.
Jag gick upp cirka 12 och tittade på tv. på torsdagen var jag fortfarande hemma för jag hade blivit sämre så jag tittade på film/tv, sov och blev uppassad av min B-bror som var världens snällaste <3.
Igår tittade jag lite på tv men det fanns inget och jag hade blivit mycket sämre så jag orkade inte engagera mig i ett tv-pogram. Jag låg på en madrass och föraökte sova från kl 9 till kl 18 det var hur tråkigt som helst ch jag orkade inte gå upp och äta eller dricka så jag väntade tills min älskade bror och min käre B-mamma kom hem och puss på dem för de är så söta. sen hade jag en myskväll med pappa och B-mamma <3. och nu är jag ensam hemma igen och har inget att göra. :/
Hoppas du får en fantastisk lördag <3
Puss o kram på sean banan xD


Lite förvirrad (som vanligt:D)

Hejsan hejsan! <3
Asså är det någon som förstår sig på killar? Aa såklart killar gör men jag menar tjejer.
För jag har ingen aning om vad dom snackar om ibland.
Fast det kanske är meningen att man inte ska fatta vad de har i huvudet för då blir dom bara mer intressanta. Aja det är kanske bara jag som är konstig.
Idag har jag iallafall bakat chockladkakor det blev 120st och dom är snart slut, det säger en del om hur stor familj jag har (asså hur många det är)
Jag harockså fått en data idag :):):)
Tack så mycket pappi o Bonusmammi<3<3<3<3
Har haft en helt okej helg faktiskt
Puss och kram sean banan :D


FREDAG!!!!!!!! :)

Nu är det äntligen fredag, har varit i skolan och haft en blandad dag.
Har haft två viktiga prov som jag inte ens hann skriva klart och är orolig för hur min kompis mår. :/
Men i slutet så fick världens gulligaste person mig att må jättebra iallafall. :D
Efter skolan kom min pappa o lillebror och hämtade mig jag vart jätteglad.
Sen åkte vi till ett mysigt litet kafe´ och tjockade oss med cola o hallonpaj :P mums!
Fick veta att vi ska åka till Göteborg med malmköpings ungdomsgrupp och hälsa på några söta göteborgare Fett nice!!!!!  Vi har typ längtat efter det sedan vi åkte därifrån i våras, så vi är väldigt taggade.
Hoppas ni får världens bästa helg! <3<3
Skriver så fort jag kan<3
puzz o kramz



Tråkig dag, bra kväll

Hej <3
Idag har jag ganska tråk :/
Idag var det en dag som är dömd till att vara dålig.
Det började med att jag drömde världens bästa men konstigaste dröm och så kom min käääre papi in och tände lampan och sade: kom upp nu jag kommer att åka ifrån dig annars det vet du (jaaa säkert han har alltid sagt det ända sen jag var liten men konstigt nog har jag alltid fått skjuts)
Sen kom han in igen och sade: gå och lägg dig tidigare på kvällen så kommer du upp.
Hallå snälla jag har hört det hundratals gånger men jag tycker det är tvärtom.
Iallafall gick jag upp och skulle byta om precis när jag insåg att mina favoritkläder som jag tänkt ha fanns i den överfulla tvättkorgen.
När jag skulle äta frukost så kom jag ihåg att vi skulle handla idag så vi hade inte något gott pålägg att ha på mackan, ingen mjölk att koka gröt, inget ägg att koka men det fanns smör o bröd mums.
När jag åkte bilen fanns det ingen bra musik på radion.
När jag kom till skolan skulle vi ha en inlämning i so till idag vilket jag inte haft en aning om. Och så visade det sig att jag ligger efter i svenskan.
Vi fick veta idag att lärarna ändrat på vårat schema till det värre :(
Och så kom jag på att jag glömt gympakläder.
Jag slutade 13.05 idag och pappa kom ca:15 det var meningen att jag skulle vara med en kompis idag vilket inte gick sen för hon hade match tyvärr. Då var jag ensam kvar på skolan och haden tråk som vanligt. Jag orkade inte stanna i skolan efter en timme så jag gick runt lite i malmköping vilket var väldigt spännande (mycket sarkasm).
När jag gått förbi pizzeria star så kom jag till ett hus med en stor röd dörr precis när jag gick förbi den hörde jag något jamande läte men såg ingenting så jag tänkte att det var nog inget så jag fortsatte men så hörde jag det igen och det lät som att den som jamade måste vara ledsen så jag stannade upp och började leta men kunde inte hitta den. så jag började gå och då såg jag en fullvuxen söt katt som var inder bilen bredvid mig.
Den såg så ledsen ut så jag böjde mig ner och räckte fram handen då kom fram till mig och började hoppa, den var jättesöt.
Jag satt en stund och klappade den när jag fick ett sms och precis då kom en kille i min skola bakom mig (han hade gula byxor på sig) och katten gick fram till honom då ville han först bara gå förbi men katten ville bli klappad av honom så han böjde sig ner och klappade den han sa också nånting till den med jätte gullig röst :) jag gillar när killar får ljusare röst när de pratar med djur.
Aja nu är jag iallafall hemma och måste göra läxan. fastnade här ett tag :).
Ska ha en liten myskväll med papi o Tini ska bli skoj.
Skrev lite onödiga o oviktiga saker men jag har tråkigt så det gills inte xP
Puzz o Kramz <3<3<3<3


<3

Igentligen har jag ingen lust att skriva men jag skriver ändå.
Min bror åkte hem för ca: 1 vecka sen och det var inget kul alls saknar honom mycket. <3
Är fortfarande hemma från skolan har varit det i två dagar känns mer som år! :(
Mår inte så bra just nu vet inte varför men det blir nog bättre det ska det ju alltid bli.
Nu måste jag sluta för min "Bror" och systrar blir sura så fort jag gör nåt som dom inte vill att jag ska göra och det leder bara till att deras mamma o min pappa vill prata med mig :/ surt
men så är det hejdå ha dä gött <3


sjuk :(

I torsdags så åkte jag och min pappa<3 till vårdcentralen för att titta på mitt finger.
De sa att jag hade nån slags nagelbandsinfektion och att jag måste äta penselin (vet inte hur det stavas). jag brukar ïnte svälja tabletter utan tugga dem men det går inte på dessa äckliga tabletter för jag mådde så illa när jag tuggade den och då hostade jag ut den.
Jag vill bara förvarna och tipsa om att när du absolut måste ta pensilin, be då läkaren skriva ut ett recept på flytande.
Men om du nu inte hann det eller vill svälja tabletter då kan jag ge ett tips som min kompis gav mig igår.
Gör såhär: Ta mycket vatten i munnen tryck in tabletten och ta ett glas men vatten så tänker du att det är bara saft/vatten och så dricker du :)
Det funkar inte på mig riktigt men hoppas det funkar ppå dig<3.
Nu ska jag bara förvarna om att ifall du får smaken av medicinen så smakar det som nagellacksborttagning luktar och det är INTE gott! =( jag mår illa så fort jag tänkerpå det
Aja ha dä gött så skriver jag så snart jag kan <3


RSS 2.0